Voorstelling dvo

Organisator gezins- en groepsopvang Engelbewaarder

Voorstelling

De organisator gezins- en groepsopvang heeft een erkenning voor 229 opvangplaatsen.  We hebben opvanglocaties in Izegem, Ingelmunster, Lendelede en Meulebeke.  We bieden zowel dagopvang (0 - 3 jaar) als buitenschoolse opvang (2,5 - 12 jaar) aan.


In een gezinsopvang worden maximaal 8 kinderen per dag opgevangen in een huiselijke sfeer met een vaste kinderbegeleider (onthaalouder).


In een groepsopvang worden maximaal 18 kinderen per dag opgevangen met twee vaste kinderbegeleiders (onthaalouders).


Elk kind en hun ouders zijn welkom.  Alle kinderbegeleiders scheppen een veilig, kindvriendelijk klimaat dat de ontwikkeling van de kinderen bevordert en hun zoveel mogelijk kansen biedt om hun talenten en vaardigheden te ontplooien.  De kinderbegeleiders staan dus zowel in voor de verzorging als voor de opvoeding van uw kind.  Vaste kinderbegleiders helpen ervoor zorgen dat de kinderen zich snel thuis voelen. 


de kinderbegeleider zorgt voor een stimulerende omgeving, zowel binnen als buiten, met speelgoed en activiteiten die aangepast zijn aan de leeftijd en de interesses van de kinderen, waardoor je kind geboeid en betrokken bezig kan zijn.  Tegelijkertijd zorgt de kinderbegeleider voor geborgenheid, het bieden van een overzichtelijke structuur en regelmaat en oog hebben voor het ritme van het kind.

IMG_2174
IMG_2156
IMG_2179
IMG_2187
IMG_2192

Afdeling Izegem Ommegangstraat 41, 8870 Izegem

Kinderdagverblijf Engelbewaarder - T 051 31 36 51 - kdv@engelbewaardervzw.be

Buitenschoolse opvang Fieloe - T 051 31 25 01 - fieloe@engelbewaardervzw.be

Organisator gezins- en groepsopvang Engelbewaarder - T 051 31 22 05 - dvo@engelbewaardervzw.be